torsdag 22 juli 2010

Stolen Kök.

Stolen Kök är designad av Erdem Selek och stolen är en byggsats, precis som IKEA. Men skillnaden är att stolen kilas fast vid montering och gör att man inte beöver srkuvar och plugg... Undrar hur stabilt det blir.... Men rätt fräck är den allt!



onsdag 21 juli 2010

Naturlig inspiration!

Denna London lägenhet är en skön mix av gammalt, nytt och olika stilar. Basen med den naturliga färgskalan gör att det inte känns för mycket saker i lägenheten utan allt smälts ihop till en härlig blandning! Dom stora fönstrerna i vardagsrummet släpper in ett härligt ljus i lägenheten!






(Foto från: Desire to inspire)

torsdag 15 juli 2010

Längtar du tillbaks till skolbänken....

Habitat har tagit fram detta nya skrivbord. Ja tankarna går ju direkt till gamla skolbänken man hade som liten..




(Foto: Habitat)

onsdag 14 juli 2010

Härlig antikbutik i London

Jag har en favorit bland antikhandlare som säljer mycket industri och fransk antik! Butiken heter Elemental och finns i London! Det bästa är att dom skeppar inköpen hem till dig! Dom har även en bra blogg man kan följa om deras senaste produkter och tips!

tisdag 13 juli 2010

Svart och dramatisk inspiration

Cindy Gallops dramatiska och svarta lägenhet i New York! Säger bara WOW. Vilken häftig lägenhet, där det händer mycket med inredningen med svart som bakgrund på golv, väggar och tak. Hon har verkligen hittat sin stil och kört hela vägen ut! Jag gillar när människor vågar och kör en linje som passar dom och inte enbart hänger med trenden.





(Foto: The Selby)

måndag 12 juli 2010

Annorlunda toaborste

Thailand baserade Gumption Design har till utställningen Asia Now tagit fram en annorlunda toaborste. Kanske det blir roligt att städa toan...


lördag 10 juli 2010

Om man inte vill köpa dyra Eames möbler så kanske...

Man kan köpa dessa glasunderlägg från MoMA Store? Fyra underlägg som visar olika stolar som paret Eames har designat! En bra present annars att ge bort! Kostar 20 dollar att införskaffas!

torsdag 8 juli 2010

Härligt mixat hem

Fotografen Nela König visar sitt hem för allmänheten. Gillar verkligen hennes still mellan gammalt och nytt. Hon har även fått in mixen med asiatisk stil. Läcker mix som fungerar!





(Foto: Ailine Liefeld)

onsdag 7 juli 2010

Ja tack! När kan jag flytta in?

The Fish house i Singapore är inget annat än bara vackert hus! Ge mig nycklarna och jag packar väskorna! Mer bilder klicka här:




måndag 5 juli 2010

Växande skrivbord för växande barn

Australiska designerna Perludi har gjort detta skrivbord för barn. Bordet är höj och sänkbart vart efter barnen växer och behöver anpassning! Smart idé!


(Foto: Perludi)

torsdag 1 juli 2010

Trä är fint!

Hittat några fina träprodukter på nätet som finns att köpa!


3D pussel från Our Childrens Gorilla säljs på Hayshop.


Denna handgjorda bänk är gjord av Andrea Brugi och säljs via Slowfashionhouse.


Andrea Brugi har även gjort dessa handgjorda skärbrädor av gammalt toskanskt olivträd. Säljs via Slowfashionhouse.


Fina träaskar i teak. Dessa finns i tre storlekar och kan köpas via Illums bolighus.
Related Posts with Thumbnails