fredag 29 oktober 2010

Sex vintage siter att hålla koll på.

Nedan har ni sex grymt bra vintage siter som har mycket godis att bjuda på! Här hittar man allt inom vintage möbler och accessoarer.

Metal & Woods.
Modern 50.
Factory 20.
Relove.
OverHaul Vintage.
Green Square.

tisdag 26 oktober 2010

måndag 25 oktober 2010

Avancerad utebänk

Hopper furniture har tagit hjälp av designern Dirk Wynant som har designat denna avancerade bänk som innehåller grill, kyla för drycken, ishink, stekbord, skärbräda och mer kan väljas efter eget behag. Kul idé och skulle gärna ha en sån här bänk i trädgården när man väl har en trädgård..

torsdag 21 oktober 2010

Bilder av fotografen Charlie Bennet

Svenske fotografen Carlie Bennet har tagit nedan snygga bilder! Kolla in hans sida och blogg efter mer bilder!


(Foto: Charlie Bennet)

onsdag 20 oktober 2010

Walensee House i Schweiz

Inte många hus i världen har denna underbara utsikt som Walensee huset har! Säger bara "WOW" vill ha detta hus och tänk att vakna upp till denna utsikt. Skulle säkert inte få mycket gjort hemma förutom att titta på utsikten. Huset är ritat av K_M Architektur.


tisdag 19 oktober 2010

Table on Tight

Snyggt bord med en snygg lösning är bordet Table on Tight designat av Bas van Leeuwen & Mireille Meijs för Bloomming! Smart lösning där det är lätt att byta skiva till vilken som passar en för dagen.
måndag 18 oktober 2010

Villa Contemporary Art

Om man söker konst i alla former och gärna lite konst som inte alla har på väggarna så kan Jonas Kleerups nyåppnade galleri vara något att titta på. Galleriet kommer visa intressant modern konst i olika former, foto, måleri, street art och installationer. Konsten byts ut efter sex veckor och konsten kan köpas och tas med hem på en gång! Har inte hunnit dit än men helt klart ska jag besöka galleriet och se om något passar hemma!

fredag 15 oktober 2010

Träkul

Lampan Träkul från Oddbirds är en skarmig bords- och vägglampa. Sammansatt med olika träklossar i olika former. Lampan finns med en massa färger att välja på!
(Foto: Oddbirds)

torsdag 14 oktober 2010

Brick

Soffserien Brick av danska KiBiSi designade serien för den danske producenten Versus. Brick kommer att finnas med en puff, fåtölj, tvåsits- och en tresitssoffa. Soffan är uppbyggd av staplade kuddar som hålls ihop av filterklädda betongknappar. Det känns som soffan kommer vara väldigt mjuk men vore kul att få prova sitta i soffan för att se hur komfortabel den verkligen är, men snygg är den allt!

onsdag 13 oktober 2010

Kabelboxen

Köpte en svart kabelbox för ett tag sedan och ja det blev en skillnad och det känns renare under skrivbordet! Helt klart värt 349 kr som det kostade att köpa boxen. Se nedan halvdimmiga bilderna jag tog på denna skillnad före och efter!(Foto: egna)

tisdag 12 oktober 2010

Illums Bolighus har öppnat i Stockholm

Roligt att danska institutionen Illums Bolighus har öppnat en butik i Stockholm. Öppnandet skedde i fredags med buller och bong. Affären ligger i det så kallade Sverigehuset vid Kungsträdgården! Mycket av det dom säljer finns att köpa hos andra affärer i stan men helt klart värt en sväng dit för att se vad dom kan erbjuda. Det är ju trots allt tre våningar och över 2000 kvadrat så något unikt ska man väl hitta!


Skarmigt litet hus i Sydney

Ett litet skarmigt och eklektiskt inrett hus i Sydney! Vågat att måla hela huset svart.


Related Posts with Thumbnails