tisdag 24 september 2013

Inspiration till salu

Nu säljer Fantastic Frank denna lägenhet på Telefonplan i Stockholm. Deras bilder blir mer och mer arrangerade men det är rätt läckert!






(Foto: Fantastic Frank)

måndag 23 september 2013

Bricka av Hans Bøllings klassiska brickbord

Hans Bøllings klassiska brickbord från 1963 har fått en liten avknoppning då producenten Brdr Krüger har börjat sälja själva brickan till bordet som just bara en bricka! Fortfarande lika snygg!

(Foto: Brdr Krüger)

torsdag 19 september 2013

Dramatisk inspiration

Dessa bilder är tagna i Indien av ett häftigt betonghus. Vädret och det råa huset bidrar till en dramatisk inspiration. Arkitekt SPASM Design Architects.





(Foto: Sebastian Zachariah)

tisdag 17 september 2013

måndag 16 september 2013

Boo

Nu när hösten och mörkret verkligen har börjat sitt intåg hos oss så kan denna väldigt snygga eldkorg vara ett hett tips att sätta ut på uteplatsen. Skön grafisk design med en 3D-känsla. Eldkorgen heter Boo och är designad av svenska Skargaarden.

(Foto: Skargaarden)

söndag 15 september 2013

Menu vinter 2013

Nu har Menu kommit med nyheter för vinter 2013. Snyggt, stilsäkert och mycket vill-ha-begär.



torsdag 12 september 2013

Candelabra on a string

Candelabra on a string är en till synes en enkel ljusstake men väldigt elegant i sin enkelhet! Designern bakom ljusstaken är danska Matte Berit Nyberg.

(Foto: Matte Berit Nyberg)

onsdag 11 september 2013

Table Island

Table Island är ett snyggt förvaringsställ som är tillverkad i kork. Den finns i svart och som naturlig kork. Designad av Office Originair och finns att köpa hos royalvkb. För min del så blir det nog ett inköp till skrivbordet.


(Foto: OfficeOriginair)

fredag 6 september 2013

EXP CAL YYYY

EXP CAL YYYY är en smart kalender som inte är beroende av år utan kan användas år ut och år in. Man sätter en post-it lapp under det datum som man har något att göra. Typsnitten är tagna från bästföredatum på matförpackningar. Design Elizabeth Ward och kan köpas här.

(Foto: Elizabeth Ward)

torsdag 5 september 2013

Restaurangen Cube

Restaurangen Cube tar det svart/vita till en annan nivå än vad vi är vana att se en inredning. Snyggt och effektfullt. Design Igor Sirotov.




(Foto: Igor Sirotov)

onsdag 4 september 2013

Decor Collection

Decor Collection är en ny serie produkter som är gjorda i betong och läder. Kombinationen av brunt läder och grå betong tycker jag är väldigt snyggt! I serien finns det lampor, ljuslyktor och skålar. Designen står Ekdesign för.



(Foto: Ekdesign)

tisdag 3 september 2013

Stone

Stone är ett nytt komplement till Tom Dixons Eclectic serie. En hel del nya köksaccessoarer har Tom tagit fram i serien och jag gillar allt på bilden som är en skärbräda och två olika mortlar.

(Foto: Tom Dixon)

måndag 2 september 2013

Frisbee

Frisbee är ett nytt litet snyggt bord som sett dagens ljus. Bordet kommer finnas i tre olika storlekar. Design Jonas Herman.

(Foto: Jonas Herman)
Related Posts with Thumbnails