torsdag 31 oktober 2013

December från Nikari

Finska Nikari lanserar en ny serie möbler i Sverige och först ut är stolen December som är designad av Jasper Morrison och Wataru Kumaos. Gillar den enkla och strama designen.  Stolen är tillverkad i ask och kanvas.  Säkert en kommande klassisker?

(Foto: Nikari)

tisdag 29 oktober 2013

Fasaddekor

Via Facebook hittade jag ett företag som heter Fasaddekor. Dom tillverkar och säljer fräcka nummer och bokstäver till din fasad. Väl värt ett besök!

 (Foto: Fasaddekor)


fredag 25 oktober 2013

Årets snyggaste högtalare till ditt skrivbord

Timbre är en ny högtalare för ditt skrivbord. Måste vara årets snyggaste med en avskalad och snygg design. Design Running Farm Labs.

(Foto: Running Farm Labs)

onsdag 23 oktober 2013

Rabbit Field

Rabbit Field är en ny tapet från My Wallpaper. Jag gillar denna tapet och den skulle passa perfekt i ett barnrum för det lite större barnet. Yusi Chen är designern bakom tapeten och hon är från Kina som tagit som masters på Konstfack.

(Foto: My Wallpaper)

tisdag 22 oktober 2013

Trendtips från Alcro

Nu tycker Alcro det är dags att vi ska lägga mer fokus på våra golv. Vi svenskar gillar våra trägolv med alla olika ytbehandlingar. Men Alcro vill se att vi mer börjar måla våra golv för att förstärka vår inredning och helhet. Ett rum kan lyfta otroligt mycket om vi målar golvet med en kulör... Läs mer på Alcros hemsida. Jag håller med Alcro att det är dags för det målade golvet, effekten av ett målat golv kan bli så mycket mer än det traditionella trägolvet.

(Foto: Anders Roth)


måndag 21 oktober 2013

Inspiration till salu

Nu säljer Fantastic Frank denna lägenhet på söder. Känns som inredningen speglar just söder, lite slitet intryck av inredningen men med mycket charm.






 (Foto: Fantastic Frank)


lördag 19 oktober 2013

Inspiration till salu

Så här på lördagskvällen kommer lite inspiration till salu. Nu är det en läcker lägenhet med exklusiv inredning som har en bra mix av möbler och stilar. Lagerlings säljer!




(Foto: Lagerlings)

fredag 18 oktober 2013

Hermés

Franska Hermés har gett sig in i en annan bransch än modebranschen och det är cykelbranschen. Hermés har designat en riktig läckerbit till cykel. Den är tillverkad i kolfiber vilket gör cykeln väldigt lätt men samtidigt väldigt hållbar. Cykeln skulle kunna bli ett konstverk på väggen istället för att rulla ute på gatan.


 (Foto: Grégoire Alexandre)


torsdag 17 oktober 2013

Tune Table

Tune Table är ett minimalistiskt matbord i stort format. Bordet är lackat i en mattsvart färg. Så vacker och enkel form med stor effekt i ett matrum. Designer är Stefan Diez för Schellmann Furniture.

(Foto: Schellmann Furniture)

onsdag 16 oktober 2013

Elemotions Triabook

Elemotions Triabook är ny serie bokhyllor i den simplaste design med en trähylla och läderremmar som hyllfästen. Väldigt snygg och slimmad design. Formgivet av Elemotions.

(Foto: Elemotions)

tisdag 15 oktober 2013

Inspiration till salu

Nu säljer Alvhem en ny inspirerande lägenhet. Kakelugnar är en dröm!





 (Foto: Alvhem)

måndag 14 oktober 2013

Hooked

Hooked är en ny läcker serie lampor som inspirerats från Rock n Roll och motorcykelvärlden. Känns lite rå i designen men väldigt fom kombination av material och färger. Designerna bakom denna serie lampor heter Buster + Punch.

(Foto: Buster + Punch)

torsdag 10 oktober 2013

tisdag 8 oktober 2013

Tingest

Alexander Lervik har tagit fram ett nytt svenskt varumärke som han kallar Tingest. Just nu finns det sju produkter som framöver kommer att utökas. Allt är av hög kvalité och tillverkat i Sverige!


(Foto: Tingest)

måndag 7 oktober 2013

Inspiration från Paris

Denna lägenhet i Paris har en skön blandad vintage stil, det är lite amerikanskt 50-tal, sliten industri och en skandinavisk touch på inredningen.






 (Foto: Design Sponge)

torsdag 3 oktober 2013

Birdy är tillbaks

Northernlightning har åter börjat tillverka lampan Birdy som designades 1952 av Birger Dahl. Snygg och stilsäker lampa som känns tidlös. 100% gilla!

(Foto: Northernlightning)

onsdag 2 oktober 2013

Inspiration till salu

Dagens inspiration som är till salu är en lägenhet på Nordhemsgatan. Den vita bakgrunden verkligen lyfter inredningen som även den är en härlig mix av nytt, gammalt och stilblandningar! Gillar verkligen långa bänken i vardagsrummet.




(Foto: Alvhem)


Dagens The Selby

Hemma hos Edward Leida är det en skön mix av allt från 50- till modern tid.






(Foto: The Selby)
Related Posts with Thumbnails