tisdag 28 januari 2014

Walk-in-closet på liten budget

Råkar man ha ett rum över som man önskar förvandla till en walk-in-closet men budgeten sätter gränser. Då kan följande inspirerande bilder kanske hjälpa till på vägen. Billiga byråer från det stora varuhuset, enkla konsolhyllor på väggarna och enkla hänganordningar för sina accessoarer kan man komma billigt undan men ändå skapa ett rum med lyxkänsla och funktion.




(Bilder från Stylizimo)


torsdag 23 januari 2014

Inspiration - ta in mörkret

Inspiration för dagen är att det blir mer och mer populärt att ta in mörkret i våra hem. Det gäller gråa och svarta färger på våra väggar och då inte bara en fonvägg utan hela rum och hela hem målas i dessa mörka färger. Själv börjar jag gilla detta mer och mer så när jag väl bor större så kommer ett och ett annat rum ta denna skepnad. Bilder Tommaso Sartori.




(foto: Tommaso Sartori)

onsdag 22 januari 2014

Vårinspiration från Livet Hemma

Själv så börjar jag tröttna på mörkret och längtar efter våren med ljuset och vårvärmen. Livet Hemma skickade ut dessa bilder och lite vårkänsla fick jag allt.



(foto: Nina Broberg)

torsdag 16 januari 2014

Inspiration till salu

Fantastic Frank har även ett kontor i Berlin där dom säljer lägenheter, där finns nedan lägenhet. Avskalat och lite dramatisk presentation. Gillar lägenheten skarpt.





(foto: Fantastic Frank)

tisdag 14 januari 2014

Vipp webbshop

För er som missat det eller har svårt att få tag på vissa produkter från Vipp så har dom en egen webbshop där dom säljer hela sitt utbud.

(foto: Vipp)

torsdag 9 januari 2014

The Deep Tuft sofa

The Deep Tuft sofa designades redan 1972 av den tyvärr bortglömde amerikanske designern Harvey Probber. Nu har företaget M2L fått rättigheterna att återlansera ett antal möbler av Harvey Probber och därav denna grymt snygga soffa ingår. 42 år gammal design som fortfarande är lika snygg idag. Det är en klassiker det! Nedre bilden är från när soffan lanserades 1972.

(foto: M2L)
(foto: Harvey Probber)
259

onsdag 8 januari 2014

Ferm Living SS14

Ferm Living har släppt sin vår/sommarkatalog för 2014. Färgpaletten är något uppdaterad och den sköna grafiska designen är kvar som vi är vana att se i deras produkter, och en hel del snygga saker som finns i nya katalogen. Klicka på bilden för att öppna nya katalogen!

tisdag 7 januari 2014

Inspiration till salu

Årets första inspiration till salu kommer från Alvhem och är en charmig liten två som är till salu. En vit bas över hela lägenheten med härligt valda färgklickar.




(foto: Alvhem)




måndag 6 januari 2014

Palmgrens hus vid Drevviken

Börjar det nya året med ett inspirerande inlägg om skandinavisk minimalism. Huset heter Palmgren och ligger vid Drevviken söder om Stockholm. Gillar färgpaletten med vit bas, gråa betonggolvet och träet runt fönstren. Lite för minimalistiskt för min smak men fylla huset med lite värme så blir detta en höjdare. Huset är ritat av John Pawson.





(foto: Gilbert McCarragher.)



Related Posts with Thumbnails