måndag 29 september 2014

Inspiration till salu

Nu säljer Fantastic Frank denna lägenhet på Brahegatan 50 i Stockholm. En skön lägenhet med lite loft känsla al'a New York!





 (foto: Fantastic Frank)





torsdag 25 september 2014

Bolle

Bolle är en ny och väldigt snygg lampa som fått sin självklara inspiration från att blåsa såpbubblor. Maffig men samtidigt skör och lätt i formen. Lampan är designad av Giopato & Coombes.


 (foto: Giopato & Coombes)


tisdag 23 september 2014

Inspiration till salu

Denna inspiration till salu kommer från en lägenhet på Rörstrandsgatan i Stockholm. Det är en liten tvåa på endast 36 kvadrat. Men lägenheten känns rymlig och luftig för sina små kvadrat. Snygg kombination med att ha en bas av vit och ljusgrå färg. Väl valda accessoarer som höjer feelingen i lägenheten. Snyggt och fräscht!





 (foto: Bo Sthlm)


torsdag 18 september 2014

Afteroom Coat Hanger

Afteroom Coat Hanger är en snygg och stillren klädhängare som kommer finnas i svart och vitt. Den är deisgnad av det Stockholmsbaserade Taiwanesiska teamet Afteroom.  Klädhängaren kommer produceras av danska Menu.

(foto: Menu)






tisdag 16 september 2014

Reeno av La Mamba

Reeno av La Mamba är en snygg pendellampa som fått sin form i inspiration av en tekanna. Tycker att pinnen som sticker ut från själva lampan är en liten snygg detalj som just i mitt tycke gör hela lampan. Enkel och snygg!

(foto: La Mamba)

måndag 8 september 2014

Kaj Bojesens apa

För oss som inte tröttnat på den klassiska apan så kommer den klassiska apan som Kaj Bojesens designat i en mellan storlek. Denna storlek har aldrig tidigare varit på marknaden tidigare. Dom två klassiska storlekarna är den största som mäter 60 cm och den lilla som mäter 20 cm. Den nya apan är på 28 cm. Känns som en bra storlek på den nya familjemedlemmen.

(foto: Kaj Bojesens)

lördag 6 september 2014

Inspiration till salu

Fantastic Frank säljer ännu en gång en spektakulärt gårdshus. Huset är ett gammalt stall som tillhörde dom boende. Huset är på tre våningar och mycket av inredningen kommer från Plus Function. Ljus och frsächt, skön mix av möbler och inredningsdetaljer. Om ni ska renovera ett gammalt hus gör som dessa ägare, behåll tidstypiska detaljer med det nyrenoverade. Då får man den där sköna och levande hemmiljön man söker efter.





(foto: Fantastic Frank)


onsdag 3 september 2014

Inspiration till salu

Denna ovanliga lägenhet som för mig ser ut som ett exklusivt hus säljs nu i Nacka utanför Stockholm. hela designen av huset känns väldigt osvenskt, men härligt att man vågar bygga något annat än den coola skandinaviska stilen. Ingår gör egen brygga, bastu, varmbad och två sköna uteplatser. För mig så är det väl priset som gör att jag avstår ett köp. Säljs av Svensk Fastighetsförmedling.










 (foto: Svensk Fast)








måndag 1 september 2014

Design Letters + Arne Jacobsen

Nu kommer Design Letters med antal nya produkter med det populära fonttrycket som Arne Jacobsen har designat. Denna gång ser vi fonten på nedan kontorsmaterial och köksprodukter som kökshanduk och nytt porslin med den klassiska fonten på tryck. Snyggt och stilfullt.



 (foto: Design Letters)


Related Posts with Thumbnails