fredag 28 november 2014

Inspiration - fritidshus

Ett underbart fritidshus där jag själv skulle kunna spendera massor av dagar med avkoppling. Enkelt, rustikt, industri, patina, gammalt möter nytt. Ett härligt inrett hus med värme och känsla.







(foto: BoligLiv)


torsdag 27 november 2014

Aparentment

Spanska Aparentment som det har bloggats om tidigare kommer nu till våren 2015 äntligen till Sverige. Deras produkter är ofta gjort i trä och marmor. Dom har en klassisk design med en härlig twist omkring sina produkter. Men redan nu kan man köpa en liten del av deras produkter hos Kvart Interiör i Göteborg.



(foto: Aparentment)


onsdag 26 november 2014

tisdag 18 november 2014

Inspiration - Hemma hos Mette Bonavent

Hemma hos Mette Bonavent i Fredriksborg råder det kontrollerad minimalism med touch av en stilren och grafisk profil. Härligt hem som är ljus men på samma gång varm och inbjudande. Vackert hem som har en härlig känsla och stil. För att se mer bilder klicka på länken under sista bilden.





(foto: BoligLiv)



måndag 17 november 2014

SCAPE

SCAPE är en serie vaser i olika storlekar och färger som går att kombinera hur mycket som helst. Tanken bakom vaserna är att dom ska se ut som små kullar som gör det platta bordet lite mer intressant och ska även kunna stå framme utan blommor. Gillar verkligen den här serien med färgvalen och hur man kan forma en serie vaser. Snyggt och charmigt. Design Oato. Design Office.

(foto: Oato. Design Office)

tisdag 4 november 2014

Fuse

Svenska Note Design Studio har utökat sin serie Fuse med en bords- och golvlampa. Lampan är tillverkad i metall och trä. Borsdlampans fot fungerar som en bricka att lägga saker i och samma med golvlampan som fått en bricka för samma ändamål. Snygg avskalad lampa som andas klassisk skandinavisk design. Lampan kommer att finnas i höstens jordiga färger.

(foto: Note Design Studio)



Related Posts with Thumbnails